Työturvallisuus on meille tärkeää

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy:ssä tehdään monipuolisesti haastavia ja vaikeita työtehtäviä. Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja pyrimme varmistamaan mahdollisimman turvalliset työolot. Siksi kuulumme työryhmin, joissa alamme työturvallisuutta ja toimintatapoja kehitetään.

Olemme sitoutuneet noudattamaan lakeja ja asetuksia joiden tavoitteena on turvallinen työkulttuuri ja työsuoritus.

Nolla tapaturmaa -foorumin jäsen jo vuodesta 2007.

Nolla tapaturmaa -foorumi on Työterveyslaitoksen ylläpitämä ja koordinoima suomalaisten työpaikkojen verkosto. Olemme sitoutuneet foorumin tavoitteisiin yhdessä lähes 300 muun yrityksen kanssa. Nolla tapaturmaa on ajattelutapa, johon kuuluu aito halu turvallisuuden parantamiseen ja pyrkimys kohti nollaa tapaturmaa.

Jäsenyys foorumissa on osoitus johdon ja henkilöstön halusta sitoutua työturvallisuuden parantamiseksi tehtävään työhön.

Investointiohjelmassa panostus turvallisiin laitteisiin

Investointiohjelmamme mukaisesti olemme tehneet laitehankintoja, joilla työturvallisuutta on taas nostettu paremmaksi. Laitteissa on panostettu käytettävyyden lisäksi tietotekniikan mukanaan tuomiin etäkäyttömahdollisuuksiin. Uudistuneessa laitevalikoimassa on myös käyttömahdollisuuksia, joita ei ole aiemmin ollut turvallista suorittaa.

Henkilökohtaisten suojainten merkitys

Kaikki työntekijämme käyttävät asianmukaisia suojavarusteita. Niiden oikeaoppinen käyttö on nostanut työturvallisuutta joissakin tehtävissä jopa 100 prosenttia. Suojainten käyttömukavuus on myös tärkeää ja panostamme siihen, että suojaimet istuvat käyttäjälleen ja ovat ergonomisia. 

Kysy meiltä tarjous

Kysy tarjous palveluistamme tai lähetä muu viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy
Myllyniementie 16
53400 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 1795400-3
Puh: 040 738 4856

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.