Suurtehoimurointi

Suurtehoimurointikalustomme soveltuu lähes minkä vain tyhjentämiseen, puhdistamiseen ja kuljettamiseen. Suurtehoimurointia tarjoamme Lappeenrannasta käsin koko Suomeen. Palveluamme käyttävät niin yksityiset kuin teollisuuden toimijat. Teollisuusasiakkaamme käyttävät imurointipalveluamme tuotantolaitteiden ja kiinteistöjen huoltoon, rakennusteollisuus ja yksityisasiakkaat lähinnä saneerauskohteissa.

Suurtehoimurien suodatusjärjestelmät suodattavat läpivirtaavan ilman kaksinkertaisella suodatustekniikalla. Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy:n käyttämät suodattimet täyttävät HEPA-normit.|

Käyttökohteita

Käyttökohteita ovat säiliöt, kaivot, kanaalit, selkeytinaltaat, ilmastusaltaat, lietealtaat, putkitunnelit jne. Käytämme tehokkaita suurtehoimureita, joiden säiliökapasiteetit ovat 8 - 15 m3 ja tehot 5000 - 10 000 m3/h muun muassa seuraaviin kohteisiin: kuljettimien palokuormiin, meesauuniin, leijupeltikattiloihin, sellunkuivauskoneisiin, hakekuljettimiin, seulahuoneisiin, sahalaitoksiin ja erilaisiin suodatinjärjestelmiin.

Palokuormien poisto imuroimalla

Yksi perustöistämme on palokuormien poisto imuroimalla. Olemme kehittäneet lukuisia työtä helpottavia välineitä ja kehittäneet työskentelytapoja, joilla hoidamme räjähdysvaaralliset pölykuormat luotettavasti ja nopeasti pois.

Suurtehoimurointi saneerauskohteissa

Suurtehoimurointia käytetään myös saneerauskohteissa, yksityisasiakkaiden ja rakennusteollisuuden tilauksesta. Suurtehoimurointia käytetään esimerkiksi orgaanisten eristeiden tai villojen poistoon, sillä imurointi on turvallista, nopeaa ja pölytöntä.

Kysy meiltä tarjous

Kysy tarjous palveluistamme tai lähetä muu viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy
Myllyniementie 16
53400 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 1795400-3
Puh: 040 738 4856

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.