Soodakattilapesut

Soodakattilapesut hoidamme nykyaikaisesti robottimenetelmillä tai vesipiikkaamalla, jolloin pesu on nopeaa ja turvallista. Toteutamme soodakattilalaitoksien eri osastojen erikoispuhdistuksia. Seisokkiaikataulut ovat hyvin tiukkoja ja oleellista huoltopysäytyksen aikataulun onnistumiselle on soodakattilan seisokkiaikataulun pitävyys. 

Nykyaikainen robottipesumenetelmä

Robottipesumenetelmä lyhentää kattilalaitoksen seisokkia siten, että puhdistustyöt voidaan aloittaa kattilan alasajon jälkeen, ennen täydellistä jäähdyttämistä. Aikaisempi menetelmä mahdollisti kattilan alasajon vasta tulistimien nuohoamisen, jäähdyttämisen ja miesluukkujen avaamisen jälkeen. Miesvoimaa käyttävä menetelmä oli hidas ja tapaturma-altis, joten robottipesumenetelmämme on nopeasti kasvattanut suosiotaan.

Tehokas robottipesu säästää aikaa ja kustannuksia

Tuotantopysäytys jää lyhyeksi ja työ on turvallista. Puhdistuksen jälkeen pohja voidaan tarkastaa esim. pyörrevirtamittauksella, eikä pohjalle tarvitse tehdä erikseen muuta. Tarvittaessa kiillotamme aukkojen reunat, compound-saumat ja pohjan nurkat.

Tyypillisimmät puhdistus- ja pesukohteet soodakattilassa  

1. soodakattilan pohja

2. tulipesä, seinät, nurkat

3. tulistimen alta ja nokan edestä ja alta

4. tulistimet, seinät, väliköt

5. keittopinta

6. ekonomaiserit

7. lieriö

8. puhaltimet

9. kanavat

10. liuottaja, sekoittajat, viherlipeäputkistot 

Tarkka aikatalutus

Soodakattilapesut ajoitetaan tarkkaan yhteen sovitettuna laitoksen alasajon yhteydessä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa jo ennen työn aloitusta suorittamalla työkohdekatselmukset, riskikartoitukset sekä työsuunnitelmat. Olemme mukana alasajovaiheessa optimaalisen aloituksen ajoittamiseksi.

Kysy meiltä tarjous

Kysy tarjous palveluistamme tai lähetä muu viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy
Myllyniementie 16
53400 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 1795400-3
Puh: 040 738 4856

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.