Puhdistuspalvelut teollisuudelle vaativiin kohteisiin

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy on erikoistunut vaativien kohteiden puhdistuksiin. Asiakkaitamme ovat yksityiset, rakennusalan yritykset ja teollisuus. Puhdistuspalvelut kattavat muun muassa putkistojen tyhjennyksiä ja puhdistuksia, ja projektipalveluina rakennustyömaiden siivousta ja pölynhallintaa. Tarjoamme laajan valikoiman päivittäisiä palveluita tuotantolaitoksille, kiinteistöille, rakennusprojekteille ja yhteiskunnallisille laitoksille.

Soodakattilapesut

Soodakattilapesuissa käytämme nykyaikaisia robottimenetelmiä, joilla pesu onnistuu nopeasti ja turvallisesti. Kustannustehokas pesumenetelmämme on suosittu nopeutensa takia, sillä tuotantopysäytys jää lyhyeksi. Lue lisää soodakattilapesuista.

Korkeapainepesut

Korkeapainepesut tehdään myös roboteilla, joita ohjataan käsin. Korkeapainepesua voidaan käyttää esimerkiksi tuotantolinjan laitteiden pesuun. Lue lisää korkeapainepesuista.

Kysy meiltä tarjous

Kysy tarjous palveluistamme tai lähetä muu viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy
Myllyniementie 16
53400 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 1795400-3
Puh: 040 738 4856

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.