Projektipalvelut rakennustyömaille

Projektipalvelumme rakennustyömaille sisältävät rakennusprojektin siivouksen ja rakennustyömaan pölynhallinnan projektin ja tuotannon aikana. Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy toimii Lappeenrannasta käsin koko Suomessa ja EU:n alueella.

Rakennusprojektin siivous, jätteiden keräys ja kierrätys

Pidämme työkohteen järjestyksen yllä, lajittelemme jätteet ja huolehdimme pölynhallinnasta. Tarjoamme rakennusprojekteihin siisteyteen liittyvät kokonaispalvelut. Valtioneuvoston asetus vuodelta 2009 vaatii rakennustyömailta siisteyden, yleisjärjestyksen, pölynhallinnan ja työhygienia mittausten tarkkaa seurantaa. Ulkoista nämä työt meille — olemme kustannustehokas ja luotettava toimija.

Palveluihimme kuuluvat mm:

  • lajittelu- ja kierrätysastiat eri jätteille
  • lajittelu- ja kierrätysastioiden tyhjennys lavoille
  • vaihtolavojen tyhjennykset
  • tarvittaessa rakennamme pölynhallintajärjestelmän

Tarpeen mukaan  toimitamme työmaalle monipuoliset tyhjennysastiat, jotka ovat esimerkiksi pyörillä tai trukeilla siirrettäviä. Huolehdimme tyhjennyksestä asianmukaisiin, laillisiin tyhjennyspisteisiin.

Pölynhallinta rakennustyömaalla

Irtopöly voi olla turvallisuusriski työmaalla. Irtopöly kulkeutuu laitteistoon ja voi aiheuttaa hengitystieongelmia työntekijöille. Siksi pölynhallinta rakennustyömaalla on tärkeää. Rakennamme pölynhallintajärjestelmän suoraan työmaalle. Järjestelmä on käytössä työn aikana ja siihen kuuluu imurointijärjestelmä, jossa keskusimurina toimii omalla käyttömoottorilla varustettu suurtehoimuri. Imurilinjat ovat kerroskohtaisia, laajennettavissa ja muunneltavissa muutamassa minuutissa. 

Kysy meiltä tarjous

Kysy tarjous palveluistamme tai lähetä muu viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy
Myllyniementie 16
53400 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 1795400-3
Puh: 040 738 4856

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.