Imupaineautopalvelut

Imupaineautoa käytetään putkistojen avaamiseen ja sulatustöihin, kaikissa olosuhteissa. Putkistot tukkeutuvat ja talvisaikaan voivat jäätyä. Kevään tullen routa voi olla ehtinyt melko syvälle, mistä johtuen putkistot jäätyvät, vaikka ilma on jo lämmintä. Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy:llä on pitkä kokemus putkistojen avaamisesta ja sulatuksesta, myös prosessiteollisuudessa, rakennusteollisuudessa ja yhdyskuntasektorilla.

Putkiston sulatus

Jäätyneen tai tukkeutuneen putkiston sulatuksen jälkeen pesemme putkiston. Turvaamme myös sen käyttötarkoituksen siihen, mihin se on suunniteltu. Jos tukkeuma on aiheuttanut vaurion putkistossa, se voidaan paikantaa ja tarkastaa putkistokuvauslaitteistollamme.

Viemäreiden avaus ja huuhtelupalvelut

Päivittäin suoritamme viemärinavauksia ja huuhtelupalveluja ympäri Suomea. Viemärinavauksen yhteydessä viemäri tulee myös huollettua ja mahdolliset vauriot voidaan havaita kuvauslaitteillamme.

Viemäreiden ja putkistojen avaus- ja huuhtelutyöt putkikoissa 50 mm - 1500 mm. Tarvittaessa tulppaamme linjan huuhtelua ja avaustyötä varten.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy
Myllyniementie 16
53400 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 1795400-3
Puh: 040 738 4856

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kysy meiltä tarjous

Kysy tarjous palveluistamme tai lähetä muu viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.