Työturvallisuus on meille tärkeää

Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy:ssä tehdään monipuolisesti haastavia ja vaikeita työtehtäviä. Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja pyrimme varmistamaan mahdollisimman turvalliset työolot. Siksi kuulumme työryhmin, joissa alamme työturvallisuutta ja toimintatapoja kehitetään.

Olemme sitoutuneet noudattamaan lakeja ja asetuksia joiden tavoitteena on turvallinen työkulttuuri ja työsuoritus.

Nolla tapaturmaa -foorumin jäsen jo vuodesta 2007.

Nolla tapaturmaa -foorumi on Työterveyslaitoksen ylläpitämä ja koordinoima suomalaisten työpaikkojen verkosto. Olemme sitoutuneet foorumin tavoitteisiin yhdessä lähes 300 muun yrityksen kanssa. Nolla tapaturmaa on ajattelutapa, johon kuuluu aito halu turvallisuuden parantamiseen ja pyrkimys kohti nollaa tapaturmaa.

Jäsenyys foorumissa on osoitus johdon ja henkilöstön halusta sitoutua työturvallisuuden parantamiseksi tehtävään työhön.

Investointiohjelmassa panostus turvallisiin laitteisiin

Investointiohjelmamme mukaisesti olemme tehneet laitehankintoja, joilla työturvallisuutta on taas nostettu paremmaksi. Laitteissa on panostettu käytettävyyden lisäksi tietotekniikan mukanaan tuomiin etäkäyttömahdollisuuksiin. Uudistuneessa laitevalikoimassa on myös käyttömahdollisuuksia, joita ei ole aiemmin ollut turvallista suorittaa.

Henkilökohtaisten suojainten merkitys

Kaikki työntekijämme käyttävät asianmukaisia suojavarusteita. Niiden oikeaoppinen käyttö on nostanut työturvallisuutta joissakin tehtävissä jopa 100 prosenttia. Suojainten käyttömukavuus on myös tärkeää ja panostamme siihen, että suojaimet istuvat käyttäjälleen ja ovat ergonomisia. 

Suosittele meitä

Kysy meiltä tarjous

Kysy tarjous palveluistamme tai lähetä muu viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.

  • teollisuuspuhdistus lappeenranta
  • teollisuuspuhdistus lappeenranta
  • teollisuuspuhdistus lappeenranta
  • teollisuuspuhdistus lappeenranta