Soodakattilapesut

Soodakattilapesut hoidamme nykyaikaisesti robottimenetelmillä tai vesipiikkaamalla, jolloin pesu on nopeaa ja turvallista. Toteutamme soodakattilalaitoksien eri osastojen erikoispuhdistuksia. Seisokkiaikataulut ovat hyvin tiukkoja ja oleellista huoltopysäytyksen aikataulun onnistumiselle on soodakattilan seisokkiaikataulun pitävyys. 

Nykyaikainen robottipesumenetelmä

Robottipesumenetelmä lyhentää kattilalaitoksen seisokkia siten, että puhdistustyöt voidaan aloittaa kattilan alasajon jälkeen, ennen täydellistä jäähdyttämistä. Aikaisempi menetelmä mahdollisti kattilan alasajon vasta tulistimien nuohoamisen, jäähdyttämisen ja miesluukkujen avaamisen jälkeen. Miesvoimaa käyttävä menetelmä oli hidas ja tapaturma-altis, joten robottipesumenetelmämme on nopeasti kasvattanut suosiotaan.

Tehokas robottipesu säästää aikaa ja kustannuksia

Tuotantopysäytys jää lyhyeksi ja työ on turvallista. Puhdistuksen jälkeen pohja voidaan tarkastaa esim. pyörrevirtamittauksella, eikä pohjalle tarvitse tehdä erikseen muuta. Tarvittaessa kiillotamme aukkojen reunat, compound-saumat ja pohjan nurkat.

Tyypillisimmät puhdistus- ja pesukohteet soodakattilassa  

1. soodakattilan pohja

2. tulipesä, seinät, nurkat

3. tulistimen alta ja nokan edestä ja alta

4. tulistimet, seinät, väliköt

5. keittopinta

6. ekonomaiserit

7. lieriö

8. puhaltimet

9. kanavat

10. liuottaja, sekoittajat, viherlipeäputkistot 

Tarkka aikatalutus

Soodakattilapesut ajoitetaan tarkkaan yhteen sovitettuna laitoksen alasajon yhteydessä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa jo ennen työn aloitusta suorittamalla työkohdekatselmukset, riskikartoitukset sekä työsuunnitelmat. Olemme mukana alasajovaiheessa optimaalisen aloituksen ajoittamiseksi.

Suosittele meitä

Kysy meiltä tarjous

Kysy tarjous palveluistamme tai lähetä muu viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.

  • teollisuuspuhdistus lappeenranta
  • teollisuuspuhdistus lappeenranta
  • teollisuuspuhdistus lappeenranta
  • teollisuuspuhdistus lappeenranta