Suurtehoimurointi

Suurtehoimurointikalustomme soveltuu lähes minkä vain tyhjentämiseen, puhdistamiseen ja kuljettamiseen. Suurtehoimurointia tarjoamme Lappeenrannasta käsin koko Suomeen. Palveluamme käyttävät niin yksityiset kuin teollisuuden toimijat. Teollisuusasiakkaamme käyttävät imurointipalveluamme tuotantolaitteiden ja kiinteistöjen huoltoon, rakennusteollisuus ja yksityisasiakkaat lähinnä saneerauskohteissa.

Suurtehoimurien suodatusjärjestelmät suodattavat läpivirtaavan ilman kaksinkertaisella suodatustekniikalla. Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy:n käyttämät suodattimet täyttävät HEPA-normit.|

Käyttökohteita

Käyttökohteita ovat säiliöt, kaivot, kanaalit, selkeytinaltaat, ilmastusaltaat, lietealtaat, putkitunnelit jne. Käytämme tehokkaita suurtehoimureita, joiden säiliökapasiteetit ovat 8 - 15 m3 ja tehot 5000 - 10 000 m3/h muun muassa seuraaviin kohteisiin: kuljettimien palokuormiin, meesauuniin, leijupeltikattiloihin, sellunkuivauskoneisiin, hakekuljettimiin, seulahuoneisiin, sahalaitoksiin ja erilaisiin suodatinjärjestelmiin.

Palokuormien poisto imuroimalla

Yksi perustöistämme on palokuormien poisto imuroimalla. Olemme kehittäneet lukuisia työtä helpottavia välineitä ja kehittäneet työskentelytapoja, joilla hoidamme räjähdysvaaralliset pölykuormat luotettavasti ja nopeasti pois.

Suurtehoimurointi saneerauskohteissa

Suurtehoimurointia käytetään myös saneerauskohteissa, yksityisasiakkaiden ja rakennusteollisuuden tilauksesta. Suurtehoimurointia käytetään esimerkiksi orgaanisten eristeiden tai villojen poistoon, sillä imurointi on turvallista, nopeaa ja pölytöntä.

Suosittele meitä

Kysy meiltä tarjous

Kysy tarjous palveluistamme tai lähetä muu viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.

  • teollisuuspuhdistus lappeenranta
  • teollisuuspuhdistus lappeenranta
  • teollisuuspuhdistus lappeenranta
  • teollisuuspuhdistus lappeenranta