Imupaineautopalvelut

Imupaineautoa käytetään putkistojen avaamiseen ja sulatustöihin, kaikissa olosuhteissa. Putkistot tukkeutuvat ja talvisaikaan voivat jäätyä. Kevään tullen routa voi olla ehtinyt melko syvälle, mistä johtuen putkistot jäätyvät, vaikka ilma on jo lämmintä. Järvisuomen Teollisuuspuhdistus Oy:llä on pitkä kokemus putkistojen avaamisesta ja sulatuksesta, myös prosessiteollisuudessa, rakennusteollisuudessa ja yhdyskuntasektorilla.

Putkiston sulatus

Jäätyneen tai tukkeutuneen putkiston sulatuksen jälkeen pesemme putkiston. Turvaamme myös sen käyttötarkoituksen siihen, mihin se on suunniteltu. Jos tukkeuma on aiheuttanut vaurion putkistossa, se voidaan paikantaa ja tarkastaa putkistokuvauslaitteistollamme.

Viemäreiden avaus ja huuhtelupalvelut

Päivittäin suoritamme viemärinavauksia ja huuhtelupalveluja ympäri Suomea. Viemärinavauksen yhteydessä viemäri tulee myös huollettua ja mahdolliset vauriot voidaan havaita kuvauslaitteillamme.

Viemäreiden ja putkistojen avaus- ja huuhtelutyöt putkikoissa 50 mm - 1500 mm. Tarvittaessa tulppaamme linjan huuhtelua ja avaustyötä varten.

Suosittele meitä

Kysy meiltä tarjous

Kysy tarjous palveluistamme tai lähetä muu viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.

  • teollisuuspuhdistus lappeenranta
  • teollisuuspuhdistus lappeenranta
  • teollisuuspuhdistus lappeenranta
  • teollisuuspuhdistus lappeenranta